A magyar diákok dániai tudástára

Couch Surfing

csworld 300x300 Couch SurfingA költségtudatos, vállalkozó kedvű emberek számára nem ismeretlen ez az átmeneti lakhatási forma. A couch surfing egy ingyenesen használható weboldal, amely többek közt dániai helyiek és turisták között közvetít. Az oldal/rendszer lényege, hogy a honlapon regisztrálók kiadják saját lakásukban található kanapéjukat, (külön)ágyukat vagy akár különálló vendégszobájukat olyanoknak akik valamilyen okból kifolyólag nem akarnak vagy nem tudnak szállodába menni. Az ezt a megoldást választó utazók nagyon olcsón (gyakran ingyenesen) juthatnak fedélhez egy pár napra, esetleg hétre.

FIGYELEM! Ez egy rendkívül elterjedt szállás-forma és nagy népszerűségnek is örvend, azonban egy idegen helyen, egy idegen háztartásban nem mindig veszélytelen lakni, így minden diákunkat aki így akarja kihúzni azt az időszakot amíg nem talál magának saját lakást, legyen rendkívül körültekintő és óvatos!

www.couchsurfing.org

Amennyiben további kérdéseid merülnének fel bármely itt olvasható témával kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni munkatársainkkal az alábbi információkérő gomb segítségével, vagy sürgős esetekeben hívd Magyarországról a (0036)30 510 98 04-es vagy Dániából (0045) 26 53 73 00-ás számot!

INFORMÁCIÓKÉRÉS A SCEDA-TÓL