A magyar diákok dániai tudástára

A SCEDA Database

A Scandinavian Education Agency azért hozta létre ezt az oldalt, hogy segítséget nyújtson Neked, Dániában tanuló diáknak az iskolán kívüli élet minél egyszerűbb lebonyolításában és a külföldi integrációban.

A website-on folyamatosan frissülő információkat találhatsz, melyekre támaszkodva magabiztosabban, gond nélkül kezdheted el építeni külföldi tanulmányodat. A felhalmozott tudásanyagban nagy hangsúlyt fektetünk a dániai továbbtanulással kapcsolatos leggyakoribb kérdések alapos megválaszolására, a mindennapi életben előforduló problémák kiküszöbölésére is egy diák szemszögéből.

Az adatbázis használata a SCEDA diákjainak teljes mértékben ingyenes!

Amennyiben nem a SCEDA-n keresztül jelentkeztél, akkor sem kell aggódnod. A Database szolgáltatás része a SCEDA Plus! és Light! csomagjainknak, melyeket itt megrendelhetsz. Plus! szolgáltatásunk Koppenhágában és Aalborgban, Light! szolgáltatásunk Aarhusban, Randersben, Viborgban és Hjoerringben is elérhető.

További részletes információkért kiegészítő szolgáltatásainkkal kapcsolatban kattints a következő linkek valamelyikére: Sceda Plus! és Sceda Light! .

A Scandinavian Education Agency elkötelezett a mellett, hogy diákjainak mindig a lehető leghatásosabb segítséget nyújtsa. Amennyiben problémádra nem találsz megoldást a honlapon, felkészült, Dániában élő csapatunk minden nap reggel 10 órától este 8 óráig várja kérdéseid e-mailben, Skype-on, vagy akár telefonon keresztül is.

Elérhetőségeinket az ezen az oldalon találod: SCEDA Support

Előfizetés a szolgáltatásra