A magyar diákok dániai tudástára

Hostel

danhostelogo 300x164 Hostel

A dán felsőoktatás részeként lehetőség nyílik megpályázni kollégiumi szobát, ám ha ez nem sikerülne időben, akkor sem kell kétségbe esnünk. Ebben az esetben lakhatunk például hostelben, amíg nem adódik jobb lehetőség. Több város biztosít azonban garanciát a kiutazó diákoknak a lakhatás tekintetében. Ilyen városok Aalborg, Viborg és Randers. Ilyen esetekben hostelben helyezik el a diákokat amíg nem szabadul fel kollégiumi szoba vagy lakás.

Másik olcsó lehetőségként a DanHostel nevezetű hostel-láncot ajánljuk ha szükség van rövidtávú, olcsó szállásra. A láncolat tagjai külön-külön díjszabást alkalmaznak, így az árakról mindenképpen tájékozódjatok foglalás előtt! A láncolat szállásai általánosságban tiszták és kellemesek.

DanHostel-ek a Jylland-Félszigeten

DanHostel-ek Koppenhágában

Amennyiben további kérdéseid merülnének fel bármely itt olvasható témával kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni munkatársainkkal az alábbi információkérő gomb segítségével, vagy sürgős esetekeben hívd Magyarországról a (0036)30 510 98 04-es vagy Dániából (0045) 26 53 73 00-ás számot!

INFORMÁCIÓKÉRÉS A SCEDA-TÓL